FODBOLD – SERIE 2

Skovsgaard B - St. Restrup IF: 1-3 (0-1)

Målscorer: 0-1: Malthe Lund, 0-2: Nicolai Olsen, 0-3: Malthe Lund

St. Restrup IF skulle lørdag eftermiddag en tur til Skovsgaard, for at tage hul på sæsonen i serie 2. St. Restrup-træner Casper Stokbro har gennem sæsonopstarten kunne se til, at klubben har fået en del nye ansigter omkring seniorfodbolden, og han benyttede sig således af at give debut til to af disse: Mads Serup Hansen og Malthe Lund. Ydermere var Riad Besic atter at finde i den røde trøje efter en sæsons fodbold-pause.

Kampen var blot få minutter gammel, da St. Restrup IF satte tempo i opgøret, og med hurtigt kombinationsspil, op gennem banen, kunne Patrick Lindberg sende et præcist indlæg ind til Malthe Lund, som headede bolden i mål til 0-1. Debutant-scoring af den unge St. Restrup-spiller efter blot fire minutters spilletid. Efter scoringen var det atter St. Restrup IF, der var toneangivende, men Skovsgaard B fik med tiden tempoet trukket ned, hvilket gav dem lidt mere at spille med, dog uden at de for alvor blev målfarlige. Stillingen var 0-1 ved pausen.

St. Restrup-træner Casper Stokbro brugte pausen til at minde sine spillere om, at få tempoet op på ny, da det var tydeligt at Skovsgaard B ikke ville kunne være med på de præmisser.

Som sagt så gjort. Fra anden halvlegs start fik St. Restrup-holdet atter sat tempoet i opgøret op med et gear eller to, og det gav øjeblikkeligt gode muligheder for de rødklædte St. Restrup-spillere. Efter 65 minutters spil flød kombinationsspillet på ny, og debutant Mads Serup Hansen kunne med en ”sukkerbold” spille Nicolai Olsen fri – og denne mulighed omsatte han til en 0-2 scoring. Efter scoringen faldt kampen ned i et lavere tempo, men mod kampens slutning fik St. Restrup IF scoret til 0-3, da kampens to debutanter sat hinanden op. Atter var det Mads Serup Hansen, der i oplæggerens rolle fandt Malthe Lund, som med sin anden scoring satte en tyk streg under en utrolig flot debut. I kampens overtid fik Skovsgaard B reduceret, til kampens resultat 1-3, efter en dødbold.