Nibe Handelsforening har for nylig besluttet at indkøbe en flot og stor scene til publikums-rettede arrangementer, og denne scene blev fredag indviet med manér, idet orkesterforeningen Musik i Nibe havde takket ja til at lade fem af sine lokale orkestre spille hver et ét-times sæt. Samtidig var der arrangeret servering og salg af is – og Lions Club rykkede på den tidligere Sildemarkeds-termin ud med den gammelkendte »silde-gig«.

Og i den fra morgenen flag-smykkede Nibe by havde Nibes forretninger også lagt sig i selen – og forretningerne holdt åbent til kl. 21.00. Selv vejrguderne var med Nibe på denne flotte sensommerdag og selv om sommeren som helhed har været en vejrmæssig skuffelse, var der I Nibe opholdsvejr og tålelige temperaturer gennem hele fredags-arrangementet.

Nibe Avis har siden fredag fået adskillige og meget positive kommentarer til arrangementet på Skomagertorvet – et signal om, at man her ramte plet – og at sådanne arrangementer mellem flere parter I Nibe, der bakker hinanden op, fremover også er velkomne.

Læs mere i kommende uges trykte udgave af Nibe Avis.

Konstant var der 200-300 publikummer til stede på Skomagertorvet, og Nibes forretninger holdt længe åbent.