nibe.dk: Ambitiøst projekt »på nettet« skal tiltrække og fastholde handel og arbejdspladser – og løfte information om Nibe generelt.

Den elektroniske og virtuelle verden er i den grad over os – det har de allefleste trods alt observeret. Og med udbredelsen af elektroniske platforme er tiden nu også kommet til at markere Nibe by på Internettet med en fælles platform, der på alle måder oplyser om de fortræffeligheder byen har – incl.  de muligheder, sildebyen giver for »et helt liv«.

– I den anledning har Nibe Handelsforening og Nibe Avis sammen taget initiativet til at opbygge internet-portalen nibe.dk – hvor det er ambitionen, at alt, hvad der findes af oplysninger om Nibe generelt – sammen med kommercielle muligheder og de tekniske raffinementer, som i dag er mulige, skal fastholde og udbygge Nibes position som handels- og erhvervsby, lyder det fra Nibe Handelsforenings formand Lars Kirk Larsen og redaktør Jacob Søndergaard, Nibe Avis.

– I princippet er der ikke grænser for, hvad der kan tilknyttes af funktioner til denne portal, men vi lægger roligt ud og bygger hele tiden på, lyder det fra de to initiativtagere.

Onsdag aften er der indbudt til informationsmøde om nibe.dk Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.