- Jeg brænder for Nibe-området og med beslutningen om at jeg ved næste kommunalvalg i 2021 ikke er Venstres bud på en borgmester i Aalborg Kommune får jeg lejlighed til at blive mere lokalpolitiker igen.

Sådan lød det fra Tina French Nielsen, som i går frigav den definitive meddelelse.

Venstre i Aalborg Kommune skal på udkig efter en ny borgmesterkandidat
Det ligger fast efter at partiets spidskandidat og udfordrer til Thomas Kastrup-Larsen på borgmesterposten, Tina French Nielsen i går meddelte sin beslutning om at hun ikke længere ønsker at stå øverst på Venstres liste til kommunalvalget. - Jeg tror ikke på »Alle gode gange tre« når det handler om borgmestervalg. Jeg mener, at når man har haft to chancer må man overlade jobbet til én, der har andre tanker eller vinkler, begrunder Tina French Nielsen sin beslutning.
Den politiske leder som ved de seneste to kommunalvalg i Aalborg Kommune har stået i spidsen for Venstre, har dog ikke i sinde at forlade politik. Tværtimod har hun masser af energi og gå-på-mod for at fortsætte med især den lokalpolitiske indsats: - Jeg vælger at blive i det politiske liv, fordi det har jeg det bedst med. Jeg har mange års erfaring, og er den i byrådet, der ved det netop overståede kommunalvalg i regionens største kommune og hovedby blev valgt med næstflest stemmer. Det føler jeg forpligter til en indsats.

Får mere tid til den lokalpolitiske indsats
Hvor det som spidskandidat fordrer at man er her og der og alle vegne, og skal sætte sig ind i et meget bredt spektre af politiske indsatsområder, bliver der nu fremover mere tid til at koncentrere sig om det lokale og de interesseområder som Tina brænder allermest for.
- Jeg brænder for Nibeområdet og med denne beslutning får jeg lejlighed til at blive bare lidt mere lokalpolitiker igen, - mere end jeg har haft tid til og mulighed for at være de seneste otte år. Det glæder jeg mig til. Så invitér endelig på kaffe, hvis du har noget du gerne vil vende med mig, lyder hendes opfordring til de mange vælgere, som har støttet hende hidtil, og alle andre, der måtte have en lokal sag, som man ønsker behandlet.
- Jeg sætter pris på at kunne fordybe mig i ét politik-område. Det var naturligt for mig, at vælge Skoleforvaltningen igen, men nu får jeg - når en anden tager over på lederposten for Venstre - virkelig lejlighed til at gå helt ned i dybden politisk, fagligt og ledelsesmæssigt, slutter Tina French Nielsen.
Det står endnu ikke klart hvem der bliver afløser for Tina French Nielsen, og dermed partiets bud på en borgerlig borgmester. Den sag arbejder Venstre i Aalborg Kommune nu videre med.