Bygningen på Torvet i Nibe, som tidligere husede pengeinstituttet Spar Nord er for tiden under renovering, og seneste nyt er, at bygningen kommer til at rumme ét erhvervslejemål og fem lejeboliger, hvor bygningen oprindeligt udelukkende var tænkt som beboelse i seks lejeboliger.

– Det bliver den del af bygningen, som vender op mod Torvet, der kommer til at rumme et erhvervslejemål, fortæller Simon Brønnum Gilberg fra SBG Entreprise, som ejer og p.t. renoverer på ejendommen. Han begrunder ændringen således: – Alle seks lejligheder blev fra starten projekteret til boligformål og ret ensartede. Da en erhvervsvirksomhed (Nybolig) bragte sig på banen til den bolig tættest på Torvet, var de interesserede i at leje arealet mere eller mindre som det var. 

Lejlighederne og erhvervslokalet forventes at være indflytningsklar pr. 1. august eller senest 1. september, lyder det fra entreprenøren. 

Nybolig ønsker at være en del af Nibes fantastiske handelsliv
Nibe bliver ved denne anledning som allerede nævnt beriget med en ny ejendomsmæglerforretning. Nybolig v/ Palle Ørtoft har ifølge ejendomsmægler Inge Ørtoft længe været interesseret i at etablere sig i Nibe, og det ønske går nu i opfyldelse, da alle betingelser er til stede: En perfekt beliggenhed på en god central adresse i midtbyen, gode parkeringsforhold og et mandskab, som er stærkt forankret i lokalsamfundet.

Det bliver Betina Staun der bliver daglig leder af butikken og dette kommer til at foregå i et tæt samarbejde med ejendomsmægler Diana Bergmos. Begge er bosat i Nibe og kender området som deres egen bukselomme. Betina Staun har endvidere flere års erfaring som ejendomsmægler i området.

- Vi åbner i Nibe, da vi gerne vil være både lokale, og have stordriftsfordelen – forstået således at vi ofte kører med en køber i Aalborg, for at det så ender med, at de finder deres drømmehus i en af vores skønne oplandsbyer. Og Nibe er jo ikke længere »bare« en oplandsby: Nibe har et fantastisk handelsliv, og det vil vi gerne være en del af, siger Inge Ørtoft.

Læs hele artiklen i Nibe Avis' trykte udgave:

http://www.e-pages.dk/nibeavis/740734424/6