Nibe Handelsforening og byens butikker sætter sommerens store sejl til på lørdagens torvedag.

Den sommerlige torvedag i Nibe, som sidste år blev lanceret i en ny udgave, viste sig at have stor appel til publikum, der i sommerstemning mødte ind i stort tal.

På lørdag står Nibe Handelsforening atter som arrangør af denne begivenhed, der har en række faste indslag, som publikum kan enten benytte sig aktivt af eller betragte på afstand og nyde stemningen.

Fra kl. 10 åbner både specialbutikker samt boder, pavilloner og torvetelte – og hen under middag vil »De Seje Silds Cykelklub« lancere et kæmpemæssigt sildebord, hvortil der samtidig kan tilkøbes div. drikkevarer fra bl.a. det lokale bryghus i Nibe.

Torvestemningen får et ekstra »nøk«, når Lions Club åbner for salget af ferske og røgede fisk fra Sildegiggen, og skulle der være lyst til en is, er det lokale ishus også plads med vognen »Trille«.

Endelig er der mulighed for en tur i hestevogn rundt i Nibe.

I dagens anledning holder også Nibe Museum og Galleri Tinghuset åbent med den aktuelle sommerudstilling.

På Nibe Museum vil redaktør på Nibe Avis fortæller »løst og fast« om livet på og omkring den lokale avis gennem 100 år, ligesom der er oprettet et lille grafisk værksted. Her viser redaktøren detaljer fra en gamme avis til Inger Poulsen og Mette Lund..