Ballonkunst, trylleri og musik. Festlig Fredag gøres særlig festlig af et par underholdende indslag.

Når den 100 meter lange kagemand fredag kl. 14.30 er skåret for, går der ikke længe før børnene kan glæde sig til en gang underholdning i børnehøjde.

Alle børn og barnlige sjæle kan glæde sig til, at den dygtige tryllekunstner Art Daugaard kommer forbi Skomagertorvet. Art vil lave ballondyr til de mindste og desuden underholde med trylleri.

Den dygtige tryllekunstner Art Daugaard vil lave ballondyr til de mindste og desuden underholde med trylleri.

Senere på dagen vil Safari-Band spille op fra klokken 19.00, og ad to omgange underholde med kendte og populære melodier fra friluftsscenen på Torvet.

Repertoiret er stort og rammer det brede publikum, hvad enten man er til rock’n roll, country, melodi grandprix, 80’er hits, pop, rock eller nogle af de største hits fra dansktoppen.

Safari-Band har senest denne sommer – og tidligere år i øvrigt – spillet på Blokhus Torv, sammen med flere af landets kendte navne. Desuden er de kendt som et dygtigt og populært danseband.

Medlemmerne er: Lena Ravn-Jensen (vokal og frontfigur), Mads Hyldahl (Guitar og vokal), Per Mygind (trommer) og Torben Aakmann Larsen (keyboard og vokal). Sidstnævnte er i øvrigt bosiddende i Nibe.

Ud over at spille sammen og udgøre en professionel enhed som orkester, har hvert af orkestermedlemmerne stor musikalsk erfaring i mange forskellige sammenhænge.

PROGRAMMET – FESTLIG FREDAG: