En ny videofilm, som den kommende tid kommer til at florere på de sociale medier og på nibe.dk, youtube mv., skal øge opmærksomheden på de kvaliteter, Nibe har med hensyn til bosætning, øget lokal handel og fastholdelse af lokale interesser.

Nederst i denne artikel finder du LINK til den nye Nibe-videofilm.

»Nibe har alt«, og vi vil gerne dele det med så mange som muligt. Det er essensen af de ønsker, som ligger bag produktionen af en ny video kortfilm om Nibe, som Jensen & Jensen Media ApS i Pandrup har produceret – og i tæt samarbejde med Nibe Handelsforening og Nibe Erhvervsråd har lanceret med »release« i går tirsdag.

Lars Kirk Larsen, formand for Nibe Handelsforening – i filmen: I Nibe tager vi dig seriøst som kunde, og du kan være sikker på at blive genkendt i vort lokale butiksmiljø, også næste gang du kommer til en butik i Nibe.

– Vi ønsker at øge fokus på den tilflytning til Nibe, som i de forløbne år har fundet sted, og som der nu igen er sat retning på, siger Lars Kirk Larsen, formand for Nibe Handelsforening, der har støttet filmprojektet økonomisk. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Nibes forretningsliv gerne vil have så mange lokalt baserede kunder til at handle lokalt, og det er ét af filmens formål.

Gert Kristensen, formand for Nibe Erhvervsråd – i filmen: Blandt de initiativer, som Nibe Erhvervsråd har været med i, er etableringen af Nibe Erhvervspark med rigtig gode muligheder for virksomheder - incl. iværksættere - at nedsætte sig under fordelagtige vilkår.

Det samme udgangspunkt har Gert Kristensen, formand for Nibe Erhvervsråd: – Vi sætter stor pris på, at der i Nibe er stærke lokalt baserede virksomheder, som benytter sig af lokal arbejdskraft. Nibe Erhvervsråd har som andre også fokus på bosætning, og dermed også rekruttering af nye medarbejdre til de lokale virksomheder. Det er en af årsagerne til, at også Nibe Erhvervsråd har valgt at støtte filmproduktionen.

For nylig blev filmen præsenteret for medlemmer af Nibe Handelsforening, og filmen er som nævnt, allerede nu tilgængelig på bl.a. nibe.dk

LINK til den nye Nibe-videofilm:
https://www.youtube.com/watch?v=ff1pEwxx168&feature=youtu.be

Mediekonsulent Uffe Jepsen præsenterer den nye Nibe-video for de handlende i Nibe.