HÅNDBOLD: Serie 1, damer

Svenstrup/Godthåb IF - Nibe HK: 25-25 (13-15)

Mål for Nibe HK: Sarah Bach 7 mål, Anne Sofie Jensen og Anne Baand hver 5 mål, Sarah Jensen og Inger Marcussen hver 3 mål, Astrid Dalum 2 mål. 

Fredag aften har vi Nibe Håndboldklubs bedste damehold spillet på udebane mod Svenstrup. – Det er altid svært at spille mod Svenstrup. Vi har mødt Svenstrup to gange i denne sæson. En vundet og et nederlag. Vi var godt forberedt til kampen, og vi spillede en rigtig god første halvleg, understreger holdets træner Annette Jensen.

Nibe førte 15-13 ved halvleg. Det meste fungerede i første halvleg, forsvaret var fint, og holdet spillede med gode løsninger i angrebsspillet. Maria Sondrup stod godt i målet, og Sarah Bach spillede flot angrebsspil.

Anden halvleg var knap så god: – Vi manglede angrebsmuligheder, og vi havde ikke samme niveau i forsvarsspillet. Vi førte dog det meste af anden halvleg, men desværre fik Svenstrup udlignet i sidste minut og kampen ender 25-25, konstaterer Annette Jensen. 
I de sidste fire kampe har Nibe fået syv point ud af otte mulige, og det er super flot af pigerne, slutter Nibe-træneren.