Forandring fryder - og en lille festlig seance skal der til. Corona-tider eller ej, så har boghandler Lone Haagerup besluttet sig for at markere åbningen af sin nye butik på fredag. Naturligvis med de rette hensyn og respekt for reglerne i denne tid. Men alligevel: Efter fem år i lokalerne Skomagergade 1 var det tid til forandring, og Lone er glad for de nye lokaler, Skomagertorvet 2, at hun næsten ikke kan vente med at vise dem frem til kunderne. 

I virkeligheden har hun allerede gjort det i praksis, for det er nogle dage siden den reelle åbning skete, men den officielle markering sker ved en åbningsreception, som holdes fredag i denne uge, i det fri udenfor butikken.

- Flytningen sker fordi jeg fik en unik mulighed for at få en bedre placering i bybilledet. Samtidig er butikken blevet trimmet og fremstår i dag som en indbydende forretning med et godt lys og en rigtig god indretning, fortæller Lone som begrundelse for flytningen, og supplerer: - og så er det jo bare fantastisk, at jeg kan starte på den nye adresse med markeringen af mit lille fem års jubilæum, så der kan komme flag op, når jeg i denne uge tager imod kunderne.

Legesager, spil, bøger, gaveartikler, nips og meget andet: En totalt trimmet boghandel står nu klar til at tage imod kunder.

Flere fødselsdage fejres på den nye adresse
At receptionen ikke blev afholdt medio april, hvor døren til den nye butik blev åbnet for første gang, skyldes naturligvis Corona-situationen. At der nu er åbnet op for at der kan holdes reception, giver så til gengæld mulighed for at »slå to fluer med et smæk«: Boghandlerkæden Bog & Idé kører nemlig fødselsdagskampagne i denne tid, og det falder sammen med at Lone kan fejre fem år som forretningsdrivende med boghandel i Nibe.

Turister bydes indenfor - snart til et digitalt kig
I de nye butikslokaler vil kunder kunne finde det samme som hidtil: Der vil stadig være et bredt udvalg af bøger og gaveartikler, ligesom spil og legetøj til ungernes fødselsdag også stadig vil være en del af sortimentet, fortæller Lone. Hertil kommer at der også fremover vil være turistinformation, og denne vil formentlig i nær fremtid blive »moderniseret« med en digital skærm, så turister fra nær og fjern kan orientere sig  om mulighederne for oplevelser for ferierende gæster og andre, som vil gå på oplevelse her i området.