DBU Sydbank Kvindepokal

Nibe B (JS)– Aalborg Freja (1. div.): 0 – 4 (0 – 2)

Nibes kvinder var i pokalturneringen oppe imod forhåndsfavoritterne fra Aalborg Freja, der netop er rykket i 1. division.

Første halvleg bar desværre præg af to tvivlsomme straffespark til udeholdet som de begge omsatte til mål. Nibe havde overraskende en hel del spil og det blev ikke den forsvarskamp som taktikken ellers var lagt op til. På den front skuffede 1. divisionsholdet i den grad. Men Nibe stod også godt langt fremme på banen, så der var langt til målet når modstanderen erobrede bolden. Flere optræk til chancer blev det dog til mod Frejamålet, men de helt store af dem udeblev. De få chancer modstanderen havde, tog Nanna Julin sig flot af i målet.

Mette B. Pedersen i nærkamp, i baggrunden Lea Rytter og Cecilie Gyntelberg.

Der blev kæmpet heroisk hele kampen igennem og det kostede kræfter. Da bærende spillere skulle have en pause på bænken i varmen, blev to hurtige scoringer på tilfældige chancer midt i anden halvleg afgørende, men Nibe gav ikke op og tilkæmpede sig mange bolde på midtbanen og forsøgte flere tilløb mod Frejamålet, desværre uden scoring. En flot indsats af de friske unge kvinder der er i Nibe Boldklub.

8 nye spillere i forhold til sidste pokalkamp i mandags var realiteten for Nibes træner Jens Thorup. Heldigvis har han en bred og god trup og denne gang blev der debut til Johanne Vennevold og Mille Toft fra U16.