Kvinden bag den nye mobilfrisør »Bjerregaard Klip - din mobile frisør« er 34-årige Maria Bjerregaard.

Maria bor med sin familie lige uden for Nibe, tæt på Klitgård, hvor de nyder naturen og Limfjorden der næsten er i baghaven.  Ideen og tanken bag at starte virksomhed som mobilfrisør, er for Maria, et ønske om, at tage forkælelsen fra salonen, hjem i de private stuer. Både for de der af fysiske eller psykiske årsager ikke kan komme til en salon, men også for de kunder der blot ønsker at gøre det nemt og lækkert for dem selv. Maria går ikke på kompromis med kundepleje, og ynder altid at forlade hjemmet med en tilfreds og glad kunde. 

Professionalisme, fleksibilitet og stabilitet er nøgleordene, men det vigtigste er, at du altid vil møde Maria med et smil, for hun er startet hendes drømmejob, og venter kun på at få lov til at møde dig!

Maria er oprindeligt uddannet frisør hos Salon Therese i Nørresundby i 2007, og har erfaring både i at levere et perfekt resultat, men også i at arbejde med mange forskellige kundegrupper, lige fra barnet der møder frisøren for første gang og til den demente kunde, der har behov for en særlig tilgang, for at kunne gennemgå en behandling.

Med de seneste åbninger i forhold til Covid-19 kan Maria med god samvittighed starte sin virksomhed, og med reklame på bilen og tasken fyldt op, er hun nu klar til at rykke ud: 1. juli er den officielle opstartsdato, og hun glæder sig helt vildt. Maria tager alle forholdsregler for at undgå smittespredning og har ekstra opmærksomhed på rengøring, hvorfor du trygt kan tage imod hende i dit hjem.

Køb produkter samtidig
På den lille hvide Kia står firmanavnet »Bjerregaard Klip« og forventningen er, at hun kan servicere kunder i en radius af cirka 50 kilometer omkring Nibe. 

Maria tilbyder stort set alt indenfor faget, og hun håber på en bredt sammensat kundeskare: - Hvis flere i én husstand skal klippes samtidig gi’r jeg naturligvis rabat, fortæller Maria. Derudover er der en gave til de første 50 kunder, så det handler om at være hurtig og få kontaktet Maria og sikre sig en af de spændende og lækre gaver, der garanterer forkælelse til dit hår.

Mangler du shampoo, conditioner, voks, hårlak, skum eller andre forbrugsvarer til håret, så har Maria et velassorteret udvalg af forskellige produkter med sig i bilen.