Med den mest fantastiske udsigt ud over lystbådehavnen

i Nibe åbnede det nye »Galleri Bryggen« i fredags med udstilling af malerier fra indehaverens egen hånd.
Den kendte og lokalt bosatte kunstmaler Henning Wieben har efter mange gode år hos  »Kunst Uden Rammer« besluttet sig for at gå solo med sit eget galleri i de mere maritime omgivelser.
At Henning Wieben efter 13 år i samarbejde med andre kunstnere hos »Kunst Uden Rammer« har besluttet at gå egne veje, sker i bedste forståelse med de kunstnere, som viderefører galleriet i Mellemgade, og Henning Wieben fortæller, at han også forventer et fortsat samarbejde i fremtiden.

Malerier akkompagneres af glas, keramik og træ
Henning Wiebens malerier i »Galleri Bryggen« fylder det meste af det nye udstillingslokale, men egne kunstværker suppleres af udefra kommende kunstnere: - Jeg har tre dygtige gæsteudstillere, fortæller Henning Wieben, og disse er: Gabriella - De 3 Fisk med glaskunst, Annette Nysted med flot keramik, og Henning Hansen som er trædrejer.
På åbningsdagen var der stort fremmøde af såvel kolleger som andre kunst-interesserede. Kunstneren som oftest arbejder med spændende og pragtfulde farver, og senest har taget en lidt mere intuitiv drejning i budskabet med sine kunstværker bebuder, at det som noget nyt fremover vil være muligt at se kunstneren i action: Kommer du forbi galleriet og flaget står ude foran - udenfor de faste åbningstider - så kan det være et tegn på, at jeg arbejder med min pensel på lærred inde i galleriet, og så er man altid velkommen til at komme ind og få den oplevelse med, siger Henning Wieben.