Hjemmeside gik ned søndag på grund af ekstra stor interesse for billetkøb.

Nibe Festivals start på billetsalget til 2023 udgaven var stort annonceret til at starte søndag kl. 10.00. Men kort før kick-off oplevede man, at festivalens hjemmeside, der er kanal til billet-udbyderen, fik et teknisk blackout på grund af den meget store interesse og tilsvarende tilstrømning af billetkøbere, og billetsalget kom derfor dels i gang med nogle fejlmeldinger og dels blev billetkøberne blokeret af en hjemmeside, der var »nede«.

Festivalleder Peter Møller Madsen forklarer her, hvordan forløbet var – og hvad der siden er taget action på:

– Vi sad heldigvis klar efter lørdagens velafviklede medhjælperfest, og vi fik straks – sammen med vore udbyder »Billetten.dk« – standset billetsalget for ikke at udsætte vore billetkøbere for svigt af den ene eller anden art – og efter hele tre udsættelser af kick-off, lukkede vi senere søndag helt for billetsalget.

– Vi har nu mandag haft møder med Billetten.dk, der samtidig med billetsalget også hoster Nibe Festivals hjemmeside, og tirsdag mødes vi atter. Vi har en plan og forventer at vi meget hurtigt kan melde den ud, så vi forhåbentligt senere i indeværende uge kan genoptage billetsalget. Ja, vi vil nu være helt sikre på, at både hjemmesiden og hele proceduren med billetsalg fungerer teknisk helt optimalt, så alle kan regne med sit billetkøb, siger Peter Møller Madsen og slutter:

– Vi beklager naturligvis stort overfor vores billetkøbere, at de har været igennem den trælse situation med svigtende billetkøb.

– Jer, der nåede at købe billetten, og som efterfølgende har fået en bekræftelse fra Billetten.dk, skal ikke foretage jer yderligere. 

– Vi beklager oprigtigt situationen, og takker mange, mange gange for den store forståelse, som I har udvist ved billetsalgsstarten.