Tobias Rahim spiller sommerens eneste nordjyske koncert på, fredag på næste års Nibe Festival.

Så afgjort et af de største navne på den danske musikscene og ubetinget det mest ønskede danske navn i Skalskoven.

Ultimativ hitmaskine
»Stor Mand«, »Mucki Bar«, »Ozonlag A Energi«, »Flyvende Faduma«, »Feberdrømmer Xx Dubai« – er blot nogle af de numre, som har toppet, og for størstedelens vedkommende stadig topper hitlister og airplaycharts.

Rahim er ustoppelig, populariteten evigt stigende og rækken af hits er uendelig, lyder det fra festivalleder Peter Møller Madsen. 

Peter Møller Madsen: Tobias Rahim kan ved sommerens festival 2023 opleves på Stor Scene; alt andet er naturligvis ikke realistisk.

Kaotiske tilstande under Nibe 2022
Fredag aften under sommerens Nibe Festival spillede Rahim på Blå Scene. Tilstrømningen var rekordstor og trængslen enorm. Koncerten var kategoriseret som en højrisikokoncert, hvad på ingen måde var nogen overdrivelse.

Stemningen var uforglemmelig – og selvfølgelig skabte den historisk populære Tobias Rahim den fedeste stemning, så oplevelsen både blev stor og uforglemmelig for det rekordstore publikum på Blå Scene.

Rahim rammer også Nibe Festival på en fredag i 2023, samme dag, som amerikanske OneRepublic spiller Nibe. Men denne gang står han selvfølgelig på Stor Scene, alt andet ville være uharmonisk, ulogisk og i øvrigt også uansvarligt, slutter festivallederen.