Zara Larsson - den svenske superstjerne - bliver nu også indlemmet i det meget roste program til Nibe Festival 2023, som afvikles i dagene 28. juni – 1. juli.  

Det bliver sommerens eneste danske koncert, Zara Larsson giver i Nibe onsdag d. 28. juni, oplyser festivalleder og musikbooker Peter Møller Madsen.   

Tonsvis af hits 
Det er helt sikkert en perlerække af hits, som verdensnavnet medbringer til Nibe. ”Lush Live” og Clean Bandit samarbejdet ”Symphony” har begge over en milliard afspilninger på Spotify, og ”Never Forget You” nærmer sig ligeledes det magiske tal, lyder det fra festivallederen. 

Lige nu hitter Zara Larsson og Alesso med ”Lush Life” og et cover af ABBA hittet ”Lay All Your Love On Me”. Og d. 26. januar smed den populære sangerinde dansevenlige ”Can´t Tame Her”. 

De mange hits har givet Zara Larsson snesevis af awards og nomineringer til bl.a. BRIT Awards og MTV EMA. 

Også et stærkt live-navn 
Zara Larsson er ikke alene en stærk streaming artist, den svenske stjerne er også et stærkt live-navn. Det blev synliggjort til den meget succesfyldte sold-out Poster Girl European arena tour.  

Det bliver utvivlsomt en kæmpe fest i Skalskoven onsdag aften, konstaterer Peter Møller Madsen. 

Langt om længe i Nibe 
I gennembrudsåret var Zara Larsson på plads i Nibe, men på grund af den massive interesse world wide, så blev turen beklageligvis aflyst og fokus blev i stedet lagt på det amerikanske marked. Det var en fornuftig beslutning dengang i 2014, om end det var en bitter pille at sluge i Nibe. Det store internationale gennembrud kom nemlig kort tid efter for den svenske sangerinde.

Nu er Zara Larsson så endelig atter klar til Nibe, når sangerinden onsdag d. 28. juni gæster Skalskoven. Samme dag spiller navne som L.O.C. og Lukas Graham ligeledes Stor Scene.