Efter en meget hvid start på året her i det nordjyske, så ser vi ikke mindre frem mod sommervarmen, skovduften og det festlige fællesskab i Nibe.

Der er nu under seks måneder til, at Skalskoven fyldes med over 18.000 fælleskabsfokuserede festivalister.   

– Vi smider nu yderligere fire navne ind i programpulje. D-A-D, de danske rockmastodonter samt Guldimund, Angående Mig og Zar Paulo, tre af nutidens fremadstormende navne på den danske musikscene, udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen. 

D-A-D
De danske rockmastodonter spillede deres allerførste koncert d. 3. marts 1984. De kan derfor fejre 40 fantastiske år på landevejen til sommer med en tour rundt i Danmark. Det bringer selvfølgelig også D-A-D til Nibe, hvor de giver én af sommerens få nordjyske koncerter.

– Vi er selvfølgelig begejstrede over, at vi lørdag d. 6. juli sammen skal hylde det her ikoniske rockband, siger festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

Koncerten i Nibe byder selvfølgelig på de mange historiske hits som »Bad Craziness«, »Sleeping My Day Away«, »It´s After Dark« og »Girl Nation« samt selvfølgelig også godbidder fra det kommende album »all killers, no fillers«.

Guldimund.

Guldimund
Efter at Guldimund i foråret 2023 udgav albummet »Jeg Venter i Lyset« er han buldret frem og har positioneret sig i den skarpe ende af den danske musikscene. Kæmpe anmeldelser af albummet og koncerterne, awards samt den ene geniale single efter den anden samt en totalt udsolgt forårstour fortæller klart og tydeligt, at Guldimund sætter kæmpe dagsorden.

Udover den udsolgte koncert på Skråen, så spiller Guldimund to koncerter i Nordjylland til sommer. Den ene bliver altså i Nibe torsdag d. 4. juli.


Angående Mig.

Angående Mig
Nordjyske Angående Mig er et godt eksempel på, at det undertryk der i en del år har været ift. kvindelige artister på den danske musikscene, er på vej til at blive tilintetgjort. Der er så mange stærke kvindelige artister på vej, og Angående Mig er helt sikkert én af dem.

Unikke, følsomme, poetiske, insisterende og snerrende Angående Mig har via anmelderroste singler som »vrede kvinder«, »sommerfugl« og »jeg elsker alt hvad du hader ved mig« blot cementeret sin status som en af fremtidens store kvindelige stemmer.

Nu vender Angående Mig så tilbage til Nibe fredag d. 5. juli.

Zar Paulo.

Zar Paulo
En meget friskt, vigtigt og vellykket pust på den danske musikscene vender til sommer tilbage til Nibe lørdag d. 6. juli.  Zar Paulo lavede senest stor fest til weekendens store sportsgalla. 

Og Zar Paulo kan i den grad lave fest. De er med karismatiske Emil Vammen i front så overbevisende live, at de for få måneder siden blev kåret som »Årets Nye Livenavn« til Danish Music Awards.

– Vi har været med mere eller mindre siden Zar Paulo-starten, og er selvfølgelig også med nu, hvor bandet »pea-ker« og fylder landets venues. Det fortjener Zar Paulo og vores rekordstore publikum, afslutter Peter Møller Madsen.

Følgende navne er offentliggjort: 
James Blunt (onsdag), Suspekt (onsdag), Ukendt Kunstner (torsdag), Saint Clara (torsdag), Guldimund (torsdag), Rasmus Seebach (fredag), Benjamin Hav Familien (fredag), Angående mig (fre-dag), D-A-D (lørdag), Jonah Blacksmith (lørdag) og Zar Paulo (lørdag).