Unikke fællesskaber præger dette musikalske slip.

To af de mest ønskede urbane navne og to navne med masser af Nibe-kilometer i benene, henholdsvis Artigeardit og Lamin samt Michael Falch og Poul Krebs har i 2024 slået pjalterne sammen. Begge ”hold” besøger selvfølgelig Nibe 2024. Pauline og Benny Jamz er også klar til en god og gedigen gang Skalskov.

De to er hver især meget store aktuelle artister, der tilhører topfeltet af ønskede artister og begge besøgte med kæmpe succes Nibe Festival 2023.

I 2024 har Artigeardit og Lamin slået de musikalske ”pjalter” sammen på en relativt eksklusiv tour, som altså bringer hitmagerne forbi Nibe Festival.

Artigeardit x Lamin spiller Stor Scene fredag eftermiddag. Mon ikke Hestepladsen stoppes med skrålende og festende festivalgæster, når de to urbane hitmagere banker numre som ”Er Her”, ”Vågen”, ”Hvor Fuck Er Min Drink?”, ”Vi Ku’ Blive”, ”Gode Dage, Gode Drinks” og ”Som Forleden” af? 

Benny Jamz

Benny Jamz
Benny Jamz er meget mere og meget andet end en tredjedel af B.O.C med vennerne Kesi og Gilli. Jamz har også en stærk solokarriere, og han har hittet med numre som ”Ibiza”, ”Vi Varme” og ”Elo Elo”.

Der venter en stemningsfyldt, fællesskabende og vuggende oplevelse, når Benny Jamz for første gang spiller på Nibe Festival. Tid og scene er endnu ikke fastlagt.

KrebsFalch                                                                                                                                              Stine Heilmann Photography

KrebsFalch
Endnu et colab, der giver så megen mening! De har ”leget” sammen før med kæmpe succes, og de er heldigvis atter gået sammen. 

Hvor Artigeardit og Lamin er fremtidens store danske navne, så må vi erkende, at Krebs og Falch trods alt mere hører fortiden, men heldigvis også nutiden til. Fortid, nutid, fremtid, så ændrer det ikke ved, at der er så mange hits, og så megen spilleglæde hos KrebsFalch.

Og når vi siger ”trods alt”, så skyldes det, at de to rutinerede danske stjerner forhåbentligt og formodentligt også fremover bevarer masser af aktualitet.

KrebsFalch åbner Stor Scene lørdag

Pauline

Pauline
Pauline, en af Danmarks nye store kvindelige stemmer, spillede en varm og vældig stemningsfyldt koncert på Reservatet i 2023.

I år inviterer vi Pauline ind i de smukke og meget intime rammer på vores mindste scene – Den Lille Fede.

Koncerten bliver en unik oplevelse, hvor publikum kommer endnu tættere på den populære Pauline, og de stærke numre som ”Ny Og Næ”, ”Noget For Nogen” og ikke mindst ”Sommer I December”, den smukke duet med Burhan G.

Nu udelukkende onsdags- og torsdagsbilletter i salg
For godt 5 måneder siden blev samtlige partoutbilletter solgt på under en uge. Siden solgte fredagen ud, og for godt halvanden uge siden kom turen så til lørdagsbilletterne. Med andre ord er der udelukkende billetter tilbage til de to første festivaldage.