FESTIVAL START PÅ BLÅ SCENE

Onsdag formiddag ved årets Nibe Festival er altid startskuddet til de fire fede dage i Nibe.
Således også i år, hvor de lokale artister fra DUS-2 i Nibe entrerede scenen med fuld musik, og til et publikum, der i den grad tog god imod »stjernerne«.

I alt otte indslag blev det til, og ifølge dagens konferencier gjorde de det så godt, at de alle kom på scenen to gange og fuldførte deres numre. Og til stor jubel for publikum, der i stort tal bestod af søskende, forældre, bedsteforældre, pædagoger, m.fl., der alle af Nibe Festival var inviteret til den gratis oplevelse ved Blå Scene, inden det store festivalprogram kunne bryde løs.

Team Idéløs fra Nibes DUS-2 gav den gas på Blå Scene.

Efter DUS-2 børnenes koncerter gjaldt det artisterne fra MGP All Stars, der indtog Blå Scene. Også de fik stor opmærksomhed og stort bifald – men det var dog DUS-2 børnene, der fik den største opmærksomhed. Der blev sunget fra scenen og sunget med blandt publikum, når de velkendte toner fra de mange kopibands gjaldede ud over scenekanten.

På området omkring Blå Scene var der stort ryk-ind. Her blev de mange opholds faciliteter prøvet af, og slokboden havde rekordstor søgning med salg af slik, popcorn og bacon chips.

Artisterne fra MGP All Stars gjorde stor lykke, men kunne publikums mæssigt ikke konkurrere med DUS-2 børnenes koncerter.