Læserbrev af Leif Pedersen, Digevej 2, Aggersund Syd, 9670 Løgstør.

Byrådets 27 medlemmer er tilsyneladende pålagt tavshedspligt i forbindelse med det uholdbare vindmølleprojekt i Nørrekær Enge.
Skyldes tavsheden måske, at de ikke er i stand til at forklare borgerne, hvad det er, de har sat i gang?

I 1988 blev Løgstør Kommunes kommunalbestyrelse pålagt tavshedspligt i forbindelse med salg af en grund til et jordrensningsanlæg og et Kommunekemi 2.
Det forsøg endte i en folkelig opstand.
Resultatet blev, at Løgstør Kommune måtte betale 250.000 kroner i erstatning på grund af de manglende undersøgelser af de faktiske forhold af området, og projektet måtte derfor opgives.
Aggersund Syds borgere stod tilbage med en regning på over 80.000 kroner, som disse borgere måtte deles om at betale.

Byrådet har i forbindelse med vindmølleprojektet Nørrekær Enge II godkendt, at projektet er sendt i høring med misvisende møllekort.
Det betyder blandt andet, at borgmesterens 7 millioner kroners beregning er usand. Han har medregnet den række møller, der allerede var fjernet, inden projektet blev sendt i høring.

De 27 byrådsmedlemmer er nu tilsyneladende gået under "jorden". Det er faktisk helt i orden, bare de bliver der. Så slipper vi måske for at se dem springe rundt som hunde i løbetid op til byrådsvalget. 
(Ironi kan forekomme).

Leif Pedersen

–     –     –

Redaktionen:

Debat om evt. kommende vindmøller i Nørrekær Enge bringes som udgangspunkt alene på www.nibeavis.dk - som artikel under rubrikken »TEMA«.

Lejlighedsvis kan det forekomme, at debat / artikler om emnet også bringes i Nibe Avis' trykte udgave.