Traditionen tro udgives det halvårlige skoleblad med stort og småt om livet på friskolen.

Der er liv og glade dage i 7. klasse for at få skolebladet færdig før jul. Her kan man læse om, hvad der er sket af små og store ting på friskolen i det sidste halve år.

Det er her, man kan læse om dramaugen, der i år handlede om FNs 17 verdensmål, desuden julemarkedsugen, der netop er veloverstået.

En af de mere specielle artikler handler om nogle af friskolens elevers oplevelse med at være med i et stort kunstværk på Kunsten, Aalborg. Her mødte de Kronprinseparret! – Artiklen gengives her, med tilladelse fra »journalisterne«·

Kronprinsparret besøgte Aalborg

Lavet af: Freja Mortensen og Johanne Larsen

På kunsten i Aalborg havde kunstneren Tino Sehgal lavet et kunstværk. Et stort tomt rum med ingen ting i. Ideen med rummet/kunstværket var at man skulle lege og finde på lege uden nogle rekvisitter. Liv og Johanne fra 3.kl var med sammen med Gry, Amalie, Sara og Leonora fra 2.kl.

Liv og Johanne fra 3.kl synes:
- Vi synes det var rigtig sjovt. Og vi lærte at lege uden legetøj, men bare med hinanden.

Kronprinsparret kom til Aalborg for at uddele Deres priser. Men inden tog de et smut forbi Kunsten og legede med børn fra Nordjylland. Kronprinsparret, Aalborgs borgmester og Kunstens leder var med til at finde på lege inde i rummet sammen med børn.

Amalie, Sara og Leonora 2.kl:
- Vi legede nogle lege. De hed: Pandekageleg og Detektiv-morder. Vi lavede huse ud af pap. Ida Kirk, som er friskolens billedkunstlærer, havde fået tilbuddet om at kunne få nogle børn med i kunstværket fordi hun er lærer. Hvis man er medlem af kunsten, fik man også tilbuddet om at være med i kunstværket.