Henrik Bruun og Bjarke Skau er nye hhv. træner og assistenttræner for Nibe Boldklubs bedste hold i serie 2.

Nibe Boldklub har et erklæret mål om at spille i Jyllandsserien når klubben runder 100 år i 2019.

– Vi er rigtig godt på vej, og vore unge talentfulde spillere har gjort det fantastisk i 2016, hvor ikke én kamp er tabt. Begge senior hold er rykket op i efteråret til henholdsvis serie 2 og 4.

– Til at videreføre succesen er det med stolthed, vi nu offentliggør, at Henrik Bruun bliver spillende træner fra januar 2017, siger klubbens formand Kristen Langkjær. Henrik Bruun har en meget stor spillererfaring fra AaB, hvor han har spillet mere end 350 kampe på Danmarksserieholdet samt 6 førsteholdskampe med en enkelt scoring. Henrik har spillet i AaB siden 1999 dog med afstikker til FC Hjørrings 2 divisionshold fra 2008 – 10.

Den nye Nibe-træner har ligeledes været assistenttræner for Danmarksserieholdet i AaB gennem et halvt års tid. 

– Jeg glæder mig helt vildt til at trække den grønne trøje over hovedet og blive en del af det stærke fællesskab, der er blandt seniorerne i Nibe. Det bliver fedt at blive i den by jeg bor i og lære nogle flere at kende, siger Henrik Bruun.

– Vi kommer ikke i Jyllands Serien uden hårdt arbejde, men det er vi klar til, tilføjer Bjarke Skau, som bliver ny assistent træner for første holdet. Bjarke var selv en stærk medvirkende sidste gang NB var i Jyllandsserien, så han ved hvad han taler om.

Henrik Bruun(t.v.) og Bjarke Skau flankerer her NB-formand Kristen Langkjær samt spillerne i førsteholdstruppen.