HÅNDBOLD, Damer serie 2

Nibe HK - Aalborg HK: 21-24 (12-11)

Mål for Nibe HK: Inger Marcussen 6 mål, Heidi Kühn 5 mål, Mette Møller 5 mål, Christina Bruun 3 mål, Lene Skak 2 mål, 

Hjemmeholdet kom i denne kamp rigtig godt fra start og får sat sig på 1. halvleg fra starten. Holdet er 100 klar da dommeren fløjtede op, og det gav gevinst.

Nibe spiller rigtig stærkt i forsvaret, kombineret med flot angrebsspil, som lønner sig ved, at holdet flere gange er oppe at føre med en 2-3 mål. Mod slutningen af halvlegen får gæsterne løst Nibe-forsvaret lidt, og de kommer med.

2 halvleg starter noget dårligere. – Vort forsvar er egentlig acceptabelt men de første 20 minuttetr af halvleg vælger vi for mange dårlige løsninger og det giver desværre ingen mål og ender med kun og 3 mål på 20 minutter, forklarer træner Christian Jensen og han fortsætter: Da vi så får slået hul på bylden kommer vi også med, men modstanderens 6-7 måls forspring bliver for stort. Trods dette får vi os kæmpet flot tilbage og viser, vi ikke giver op før efter de 60 minutter, siger Nibe-træneren.

Nibe taber med 3 mål på en dårlig halvleg, hvor holdet kun laver 3 mål på 20 minutter, men viser dog man stadig kan kæmpe sig tilbage i modsætning til tidligere kampe.

– Vi skal kæmpe og kæmpe, og ikke mindst koncentrere os bedre, så er vi godt på vej, slutter Christian Jensen.