HÅNDBOLD: Serie 2 (1), Damer

IK 1919 Aalborg – Nibe HK: 22-16 (12-8)

Mål for Nibe HK: Sascha Skak 6 mål, Camilla Kvist 4 mål, Marie Dalum 2 mål, Sarah Bach 2 mål, Line Krogh 1 mål, Christina Bruun 1, mål.

Siden sidst, holdet mødte IK 1919 er der sket en mærkbar fremgang, konstaterer træner Christian Jensen efter denne kamp. Vore spillere viser store disciplin og koncentration end tidligere og vi spiller nok forårets bedste kamp, men vi mødte her topholdet i puljen, der bare var bedre end os.

Christian Jensen fortsætter: Vi kom godt fra start og holdt gejsten og fokus hele halvlegen og kom til mange gode løsninger i angrebet. Flere gange var vi oppe og kun bagud med en enkelt, men enkelte uheldige aktioner i angrebet mod slutningen af halvlegen gjorde, at vi kom til at halte efter op til pausen.

2. halvleg starter ligeså, og vi kommer bagud med 10-11 mål, men en ændring i forsvaret gør, vi kom op og kun var bagud med 3 igen. Men da kampen skulle afgøres, havde Aalborgenserne overblikket og fik opløst vores forsvar, og det gjorde at vi ikke havde flere kræfter til at kæmpe færdigt.

Vi gav den alt hvad vi kunne og det var ikke nok, 1919 er det bedre hold og ligger fortjent hvor de gør, og vi kunne ikke stille mere op. Men hvis vi spiller som I denne kamp, så skal vi nok komme i top 3 som er pt. er vort mål, slutter Nibe-træneren.