Nibe Boldklub gennemførte i den forløbne uge den årlige fodboldskole efter eget koncept.

Uge 28 er traditionen tro Fodboldskoleuge i Nibe Boldklub og i år var ingen undtagelse.

Dog var der en markant ændring i år da boldklubben ville lave deres eget koncept med fokus på det tekniske og den individuelle spiller.

I samarbejde med Select Technica Football blev der lagt en plan for indhold og øvelser. Der blev holdt trænerseminar i juni for at klæde klubbens i forvejen dygtige unge trænere godt på til en uge i fodboldens tegn.

Der blev trænet »første berøring«, bevægelse & koordination, pasninger, afslutninger og taktisk spil så alle spillere er helt sikkert blevet inspireret i løbet af ugen til at tage det med efter ferien når træningen starter igen.

– Vel nok det bedste vi har prøvet til dato hvor alt fra indledende møder med planlægning, øvelser, trænerrekruttering, tilmelding mm og selve fodboldugen bare flaskede sig 100%, udtaler chefen for trænerstaben Alexander Sten.

Skoleleder Michael Frendrup udtaler ovenpå årets succes, at man gerne ser Nibe Fodboldskole udvidet med en mikroskole for U6 & 7 – gerne næste år hvis der er stemning for det.

En flok trætte spillere sluttede fredag af med den obligatoriske vandkamp (meget tiltrængt i varmen) og minsandten ikke også Beredskabscenter Nordjylland kiggede forbi til sidst med vandsprøjten fra station Nibe.Beredskabscenter Nordjylland kiggede forbi med vandsprøjten fra station Nibe.