Optakten til den nye fodboldsæson har været noget af en succeshistorie for Kvindeafdelingen i Nibe Boldklub.

I forhold til sidste sæson er der kommet 17 nye spillere til og det har betydet at man nu også kan mønstre et 2. hold i 11mandsrækken så man nu kan prale af både et serie 2 og et serie 1 hold.

Af de 17 spillere er 7 spillere kommet fra tre forskellige klubber (Sebber IF, B52 og Fortuna Hjørring) og de vil nu prøve lykken i Nibe B. En del har været på efterskole og er startet op igen og andre er startet op igen efter en længere pause pga. studie. Det gør selvfølgelig at træningsmiljøet får et gevaldigt løft med så mange til træning og det skulle gerne på sigt kunne ses i kampene.

Lørdag var der så sæsonpremiere for det nye serie 2 hold som skulle en tur til RKG Klarup.

Efter en lidt rodet start fik Nibe greb om spillet og fik presset RKG tilbage på banen. Mette Pedersen og Stine Balling bragte Nibe i teten med to flotte mål. Kort før pausefløjtet fik RKG reduceret på et tilfældigt indlæg som desværre ramte en medspiller i nakken og gik i mål. 2-1 til Nibe ved pausen.

2. halvleg var ikke mange minutter gammel da RKG igen fik bolden i mål til 2-2 og nervøsiteten begyndte at brede sig. Kort efter blev det 2-3 til RKG i en situation hvor Nibe var i en overtalssituation og så var det pludseligt op ad bakke for Nibe.

Men et kvarter før tid kom forvandlingen næsten ud af det blå. Rikke Nicolajsen opsnappede en svag tilbagelægning og prikkede med en lang tå bolden i mål og så kørte Nibetoget derfra og de så sig ikke tilbage. Stine Balling til 4-3 på et rigtigt Bundesliga langskud, 5-3 ved Mette Pedersen som opsnappede en ripost ved bagerste stolpe og Rikke Nicolajsen lukkede og slukkede til 6-3.

Flot flot comeback af Nibekvinderne. Vi glæder os allerede til næste kamp som er hjemme 27/8 mod puljefavoritterne fra FK Fjordsiden og deres 1. hold.

Serie 1 starter deres sæsonpremiere lidt senere, på udebane i Frederikshavn 25/8.