St. Restrup IF’s førsteholdstræner Michel Valdemar ser tilbage på en positiv sæsonopstart, hvor der er tilmeldt et ekstra herreseniorhold. Dermed råder klubben over tre seniorhold, hvor det højeste rangerende er at finde i serie 2. Mens de to andre hold er indplaceret i serie 5. Ydermere er tilmeldt et U19-hold, så fremtiden tegner lys fortæller Michel Valdemar.

Opstarten har været præget af “ferietid”, hvor træningsfremmødet har været godkendt. Der har i opstarten været fokus på at spille nye spillere ind på holdet, da der er kommet flere nye spillere til - spillere af klubbens “egen avl”, som er vendt hjem. Det drejer sig om Nichlas Søe Worch (fra Jammerbugt FC), Patrick Lindberg (fra AaB), Nicolai Olsen (fra Nordens Paris) m.fl. Yderligere er et par langtidsskadet spillere godt på vej tilbage i “fodboldform”. Det betyder at St. Restrup-træneren har en utrolig ung trup at arbejde med, hvor mange af spillerne blot er 16 år - 18 år gamle. Hvis denne stamme, sammen med de rutinerede kræfter på holdet kan holde sammen de næste år, så vil klubben have et slagkraftigt førstehold spår Michel Valdemar.

Holdet har spillet én træningskamp mod AaB’s serie 2-nedrykkere. En kamp St. Restrup IF vandt med 3-0 efter godt spil. 

Trods en positiv sæsonstart spår Michel Valdemar om en svær sæson. Det er en meget stærk serie 2-pulje. Stærkere, på papiret, end den holdet klarede sig igennem på en fjerdeplads, i sidste sæson. Derfor skal spillerne være klar til træning og kamp, hvor kontinuitet bliver en af nøglerne til succes. Ud over det rent sportslige har Michel Valdemar fokus på den enkelte spillers udvikling, og det sociale omkring såvel klubbens førstehold som de to andre seniorhold. St. Restrup IF kan bryste sig af at have et utroligt godt socialt fællesskab, som kommer til udtryk både på og uden for banen, slutter Michel Valdemar

St. Restrup IF indleder sæsonen tirsdag aften på hjemmebane mod IF Fremad Nørhalne.