FODBOLD, serie 1:

Frederikshavn - Nibe: 3-0 (3-0)

Nibe skulle mandag en tur til Frederikshavn, i efterårsturneringens første kamp.

Udeholdet havde hele 4 debutanter med, hvoraf tre af dem var i startopstillingen. Frederikshavn har ligeledes været på transfermarkedet denne sommer og forstærket truppen med spillere fra Hirtshals og Sæby.

Begge hold har ambitioner om at ligge i den sjove ende af rækken og kæmpe med om oprykningen.

Træner Henrik Bruun pointerede vigtigheden ved at være klar fra start, da det var et godt Frederikshavn hold de grønne ørne skulle op imod.

Frederikshavn startede dog kampen klart bedst og fik tidligt lagt et tungt pres på Nibe. Udeholdet kunne slet ikke finde ro til at spille sit normale spil. Efter 14 minutter kunne hjemmeholdet bringe sig på 1-0. Nibe fik ikke clearet et indkast ordentligt, og med en flot flugter udenfor feltet var Nibe bagud.

4 minutter senere blev Nibe igen straffet på en dødbold. Et hjørnespark blev sendt mod bagerste stolpe, hvor en Frederikshavn spiller fik for meget plads, 2-0. De efterfølgende 15 minutter fik Nibe mere fat og gode chancer til både Niclas Schunck, Henrik Bruun og Nikolaj Kjelder kunne med lidt held være omsat til scoringer. Men efter 35 minutter kunne Frederikshavn komme foran på et tvivlsomt straffe efter et hjørnespark. 3-0 var resultatet ved pausen.

I anden halveg stod der Nibe på det meste, men den normale fanden i voldskhed over det offensive spil udeblev mod et godt Frederikshavn mandskab.

Nibe spiller første hjemmekamp mod Brønderslev fredag den 17/8.

Grillen er tændt, så kom op og støt drengene og nyd en nem aftensmad med resten af supporterne, lyder det fra holdleder Allan Nicolajsen.