FODBOLD – Serie 2

St. Restrup IF – Aalborg KFUM: 1-1 (1-0)

Målscorer: 1-0: Patrick Lindberg

St. Restrup tog lørdag i mod Aalborg KFUM på Frejlev Stadion. St. Restrup IF kunne med en sejr bringe sig op på en andenplads, mens Aalborg KFUM med en sejr kunne tage oprykningspladsen, hvis rækkens tophold; Vejgaard snublede på udebane mod Nørhalne.

Det var to opsatte hold, som gik på banen. Kampen blev indledt i et højt tempo, og nærkampene var præget af god fysik. St. Restrup IF blev midtvejs i halvlegen tildelt straffespark. Dette blev den blot 16-årige Patrick Lindberg sat til at eksekvere. Patrick sendte bolden sikkert i mål, og sit hold foran med 1-0. Det var den 9. sæsonscoring for den unge angriber. Stillingen var også 1-0 ved pausen.

Anden halvleg, var som kampens første, præget af to hold, som gik til ”stålet”. St. Restrup IF’s Thomas Nielsen ud med et gul kort for hårdt spil. Trodse én mand i undertal bibeholdt hjemmeholdet sit gode spil. Efter 70 minutter fik Aalborg KFUM tildelt straffespark – et noget ”billigt” et af slagsen. Her viste Aalborg KFUM sig også sikker i denne disciplin, og scorede det udlignende mål til 1-1. I dommerens sidste minutter havde hjemmeholdets Christian Montoya en gylden målchance, men han måtte se sin afslutning gå tæt forbi Aalborg KFUM-målet. Dermed blev det til pointdeling mellem de to hold.

Der med sluttede St. Restrup IF som nr. 3 i en meget stærk serie 2-pulje. Foran sluttede Aalborg KFUM og de fortjente puljevindere, og oprykkere til næste sæsons serie 1; Vejgaard.