FODBOLD – Serie 2

Tjele - St. Restrup IF: 2-0 (0-0)

St. Restrup IF gæstede fredag aften et smukt stadion i Tjele. St. Restrup IF vandt det omvendte opgør med 3-1 på hjemmebanen i Frejlev. St. Restrup havde ved kampen i Tjele Rasmus Hilligsøe med for første gang i denne sæson.

St. Restrup IF startede kampen godt. Spillede flød godt på det flotte græstæppe, og flere gange fik St. Restrup IF spillet sig frem til gode scoringsmuligheder. Jakob Kristensen, Christian Montoya og Jens Holt havde alle tre gode muligheder for at score. Men den afgørende skarphed foran Tjele-målet manglede. Mod halvlegens slutning blev Tjele-holdet ramt af to gule kort, hvor af det ene godt kunne have været vekslet til et rødt kort. 0-0 stod der på måltavlen ved pausen.

Anden halvleg var blot få minutter gammel, da Anders Holt måtte ud 10 minutter med et gult kort. Dermed var St. Restrup IF »kun« én mand i overtal. Kort efter situationen bragte Tjele sig i front med 1-0, da St. Restrup IF’s Malthe Kristensen, var så uheldig at have sidste berøring på bolden, inden den havnede i mål. Efter scoringen pressede St. Restrup IF yderligere på for en reducerende scoring. Tjele-holdet »gravede sig mere og mere ned«. Chancerne for udligning var der rigeligt af. Christian Montoya var alene i gennem med Tjele-målmanden, Jens Holt havde en gylden mulighed med kort afsted til målet, Andreas Horskær var tæt på, men ingen af chancerne blev omsat til scoring. I kampens døende minutter satsede St. Restrup IF alt offensivt, og det gav Tjele én gylden omstillingsmulighed. Denne mulighed blev der scoret på til 2-0. Dette blev også resultatet af en kamp, hvor det var St. Restrup IF, der var det klart bedste hold på banen – både målt på spil og chancer.