FODBOLD - serie 2, kvinder

Nibe – Støvring IF (9-0)

Målscorere for Nibe: Alberte Frendrup (1), Rikke G. Nicolajsen (3), Marie Vasegaard (1), Silje Balto (1), Mette B. Pedersen (1) Anne Baand (2).

Kampen var egentlig planlagt til at skulle spilles mod Ørslevkloster IF, 10 dage før kamp, ringer de og siger de ikke kan stille hverken et 11 mands hold eller 9 mands hold. Panik i de to trænere, da alle hold gerne skulle spille store kampdag. Vi tænkte ud af boksen, og spurgte sødt om Støvring IF, kunne tænke sig at opgive deres hjemmebane kamp, og komme endnu en tur til Nibe. Heldigvis, en meget forstående Støvring IF træner, som samlede 13 mand og kom til Nibe d. 15 juni, virkelig stort af Støvring og en kæmpe tak fra trænerne og spillerne, der fik lov at fejre oprykningen til serie 1 på hjemmebane.

Kampen var en lidt rodet affære, for vores vedkommende. Vi fik aldrig rigtigt gang i vores spil, og det blev lange bolde frem og slet ikke pigerne tidligere har spillet. Men efter blot 2 minutter gør Alberte Frendrup det til 1-0. 

Pigerne dominere kampen og har det meste af spillet mod et Støvring hold, der aldrig rigtig kom frem til de helt store chancer.

En svær kamp at skrive det helt store referat om, da den hverken var køn eller godt spillet, men pigerne vinder 9-0, og ender på en 1. plads og rykker op i serie 1. Pigerne fik endnu engang lov til at ”poppe” champagneflaskerne og lørdag aften fik de lov at fejre oprykningen til afslutningsfesten for senior afdelingen.

Nu gælder det serie 1 efter sommerferien, en pulje vi aldrig rigtig fik et ben til jorden i, i efteråret. Så det må være det helt store mål for efterårssæsonen i år, at vi skal vise, at vi sagtens kan være med i serie 1. 

 

Nibe (2) – Svenstrup – Godthåb IF (7-2)

Målscorere for Nibe: Laurine Møller Jensen (3), Laura Hjulmand Emborg (1), Laura M. Toldbod (3).

På store kampdag, spillede også Nibe Boldklubs andet damesenior hold.

De nye inddelinger i puljerne gør, at holdet reelt kun har æren at spille om. Men derfor spiller vi altid om at ende som nummer 1, lyder det fra holdets Diana Bergmos.

Puljen er desværre afgjort, men vi har stadig chancen for at tage anden pladsen, det kræver to sejre i de sidste to kampe.

Pigerne spillede en rigtig fin kamp, og fik scoret 7 mål.

Nu gælder det Løgstør onsdag i Løgstør, en kamp vi altid gerne vil vinde, og en kamp vi skal vinde, for at tage anden pladsen, slutter Diana Bergmos.