FODBOLD – Serie 2

Sønderup/Suldrup - St. Restrup IF: 0-3 (0-3)

Mål for RIF: 0-1: Jakob Kristensen, 0-2: Christian Montoya, 0-3: Jens Holt

St. Restrup IF gæstede lørdag Sønderup/Suldrup til en kamp, hvor det reelt kun var hjemmeholdet, der havde noget at spille for. St. Restrup IF var sikret endnu en sæson i serie 2, mens Sønderup/Suldrup helst skulle have point, hvis ikke Tjele skulle gå forbi dem i tabellens nederste pladser, og sende dem en tur ned i serie 3.

Kampen startede med St. Restrup IF i teten. Det blev hurtigt klart for enhver, at Sønderup/Suldrup ville stå lavt og spille på omstillinger, da de absolut ikke ville blotte sig og på den måde overlade spillet til St. Restrup IF. Denne taktik holdt dog ikke St. Restrup IF fra målchancer, men virkede dog også, da begge hold gik til pausen med 0-0 på måltavlen.

Anden halvleg var igen med de rødblusede St. Restrup-spillere i et markant overtag i spillet. Efter blot fem minutter af anden halvleg fandt Christian Montoya midtbanespilleren Jakob Kristensen, der sikkert sendte bolden i mål til 0-1. Scoringen betød, at Sønderup/Suldrup måtte ændre taktik i jagten for minimum ét point. Det betød, at St. Restrup IF fik mere rum at spille i på deres banehalvdel. Efter 85 spilminutter blev Martin Aagaard nedlagt i Sønderup/Suldrup-målfeltet. Dommeren dømte korrekt straffespark. Dette omsatte Christian Montoya til 0-2. Inde i dommerens tillægstid udbyggede Jens Holt føringen, da han scorede til slutresultatet; 0-3

 

St. Restrup IF vandt 0-3 over Sønderup/Suldrup. I billedet er det St. Restrup IF’s midtbanegeneral Benjamin Ajero, der dækker sin mand op i en defensiv situation.