FODBOLD - Playoff om plads i Jyllandsseriens efterårsturnering

Nibe Boldklub - Aabybro IF: 1-2 (1-0)

Mål for Nibe: Victor Birkemose

I overværelse af omkring 300 tilskuere tørnede Nibe Boldklubs bedste mandskab i Serie 1 tirsdag aften ud i en playoff kamp mod Aabybro IF fra Jyllandsseriens nederste lag, hvor de som næstsidst placerede hold fra forårets turnering skulle spille om at undgå nedrykning, mens Nibe med en sejr kunne avancere til endnu en playoff kamp om oprykning.

Efter blot 7 minutter kunne nyankomne Victor Birkemose sende læderkuglen ind bag Aabybros målmand, efter en fin assist fra Andreas Schunck.
Resten af første halvleg matchede holdene hinanden godt, men glimtvis var det tydeligt, at Aabybro havde erfaring med fra en turneringsrække højere. Det gav sig udslag i mere hurtighed i såvel spil som omstillinger.

Andreas Bødkers scoring kort før tid-annulleres for offside.

Anden halvleg var godt en halv snes minutter gammel, da Nibes forsvar blottede sig og Aabybro med et gennemspillet angreb kunne score et udlignende mål.
Midt i anden halvleg kom Nibe atter godt med, og flere forsøg havde fortjent en bedre skæbne end at passere uden for målrammen. Nibe pressede fortsat, men kunne ikke forhindre Aabybro i at score i kampens døende minutter, og så var kampen afgjort, troede de fleste.
Men Nibe samlede sig sammen og pressede på. Det gav sig udslag i en scoring af Andreas Bødker, men desværre blev denne dømt ugyldig gr. offside. Kampens sidste minutter i overtiden rindede så ud, og Nibe måtte se sig slået over to omgange – første gang i lørdags, hvor Aalborg Freja sejrede 3-0, og nu, hvor det blev Aabybro, der skal spille den næstfølgende playoff kamp om den ene billet til efterårets Jyllandsserie.

Skuffelsen lyste naturligvis ud af Nibes spillere, efter den sene scoring mod holdet og dermed exit fra Jyllandsserien i denne omgang.