HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK – Aalestrup IF: 24-28 (12-15)

Målscorere for Nibe: Frederik Dahl Johansen 8 mål, Mads Krogh 5 mål, Anders Møller Droob 4 mål, Gustav Kalstrup Hess 3 mål, Sebastian Mortensen og Rasmus Skoda hver 2 mål

Tirsdag aften havde Nibe HK besøg af bejlerne til oprykning fra Aalestrup IF. Nibe HK kæmper i den modsatte ende af tabellen for at etablere sig i midten af rækken. Så det var en svær opgave der ventede Nibenitterne.

I kampens start var det da også Aalestrup der tog teten og bragte sig foran med 4 mål ret hurtigt i kampen. Men Nibe HK fik kæmpet sig flot tilbage midt i halvlegen, så kampen igen var helt lige. Et par uprovokerede fejl gjorde, at Aalestrup sidst i halvlegen igen kunne bringe sig foran med 4 mål, inden Frederik Dahl Johansen i de sidste sekunder afsluttede et flot opsat overtalsspil til reduceringen 12-15 ved halvleg.

I pausen fik vi talt om at vi selv om vi var bagud med 3 mål, bestemt ikke var udspillet af Aalestrup og at vi bare måtte fortsætte med at kæmpe for hinanden, så skulle vi nok få chancen for at komme tilbage i kampen, udtaler træner Michael Svenstrup.

Anden halvleg startede også fint for Nibe HK, som scorer yderligere et mål i overtal og nu kun var nede med 2 mål. Herefter fulgte en periode, hvor Aalestrup trak yderligere fra og var midt i halvlegen foran med 5 mål. Men med god fight og solidt forsvars spil kom Nibe HK igen tilbage og var  med 8 minutter igen kun bagud med 1 mål. De næste minutter var der lidt stillingskrig, hvor begge hold kun scorede 1 mål og med 4 minutter igen varr stillingen 24-25 til Aalestrup. De sidste minutter tilfaldt alle marginaler topholdet fra Aalestrup, der dygtigt udnyttede et par Nibe fejl og kynisk afgjorde kampen til slutresultatet 24-28.

– Der er ingen tvivl om, at Aalestrup har et særdeles godt hold, men derfor ærgrer det mig alligevel rigtig meget at vi ikke får point mod topholdet; jeg synes drengene spillede en flot kamp der havde fortjent bedre, slutter Michael Svenstrup.

Næste kamp bliver på en meget svær udebane i Tornby på søndag, hvor endnu en svær og vigtig kamp venter Nibe HK’s 3 divisions herrer.