DcH Nibe har afholdt lokalkonkurrece i lydighedsklasserne BKC, C og B.

Silende regn hele dagen kræver nogle hundefører, der er ”bidt af en gal hund”. Og det er hundeførerne i DcH Nibe heldigvis, for sådan var vilkårene for dette års lokalkonkurrence. Værst var det vist for dommerne, der havde svært ved at skrive karaktererne pga vådt papir.

I BKC klassen vandt Annette Høygaard og Sif med 87,65 point, Jytte Andersen og Maggie blev nr. 2 med 80,55 point, Heidi Holm og Karla nr. 3 med 66,5 point og Tenna Iversen og Ludvig indtog 4. pladsen med 59,75 point.

Klubmesterskabet i C klassen blev vundet af Marlon Gunneman og Kira med 117,50 point, skarpt fulgt af Ole Bonderup og Vigge, der indtog 2. pladsen med 115,25 point. Begge med oprykningspoint i næste klasse.

I B klassen blev klubmesterskabet vundet af Jan de Rosche og Freddi med 183,25 point, Rikke Moosdorf og Anton indtog 2. pladsen med 150,2 point,

Mogens Primdahl Vestergaard Jensen og Zantos blev nr. 3 med 120,8 point og Frederik Patzlaff og Ludvig blev nr. 4 med 98 point.

Et par dage senere blev der under festlig sammenkomst uddelt vandrepokaler. Pokalen for at vinde efteråret lokalkonkurrence i C klassen gik til Marlon Gunnemann, pokalen for mest vindende hund i C klassen gik til Pernille Lund. For mest vindende hund i B klassen gik til Jan de Rosche, som også snuppede pokalen for flest kredspoint. Ikke færre end 28 point havde han og Freddi samlet i dette års konkurrecer. Pokalen for at have deltaget i flest konkurrencer gik til Kurt Nielsen. Pokalen for at have indtaget flest førstepladser blev til deling mellem Jan de Rosche og Kurt Nielsen, der hver især havde haft 4 første pladser i løbet af året.

Flidspokalen blev dette år tildelt Dolly Toft, for hendes store arbejde med at skaffe nattevagter m.m. til Nibe Festivalen.

Dingopokalen, som udledes til en person, der har ”dummet” sig eller på anden måde gjort sig bemærket, gik til Morten Hansen.

Fiduspokalen, som gives til en person, der har gjort en ekstra indsats for klubben gik til Lene Hørup.