DBU SKOLEFODBOLD – PIGER:

Nibe Skole – Hald Ege Friskole: 4-2 (3-0)

Mål for Nibe Skole: Catrine Jørgensen, Kristina Brutsaert, Johanne Knudsen og Clara Kalstrup.

Det var med spænding og respekt, men samtidig en stærk tro på egne evner, at Nibes piger gik ind til opgøret mod Hald Ege Friskole med den tidligere superligatræner Erik Rasmussen på sidelinjen.
Pigerne fra Nibe satte sig fra start på kampen og var særdeles effektive. Derfor var pausestillingen 3-0 til Nibe. Målet til 1-0 blev sat ind af Catrine Jørgensen, som flot kom først på en løs bold i feltet. 
2-0 målet kom efter en rigtig flot soloaktion af Kristina Brutsaert. Johanne Knudsen scorede til 3-0, da hun køligt sparkede bolden fladt ind bag målmanden. 

Hald Ege kom meget bedre med efter pausen, efter blandt andet et par justeringer af Erik Rasmussen. Med 10 minutter tilbage af kampen var spændingen for alvor tilbage i opgøret, da Hald Ege fik reduceret til 3-2. Nibe-pigerne kom endda en spiller i undertal, da forsvareren Johanne Vennevold lidt hårdt blev idømt et gult kort. 
Da pigerne var mest presset, trådte en af holdets yngste, Johanne Knudsen, i karakter. Hun fremtvang, efter et fremragende soloridt, et straffespark, som holdets anfører, Clara Kalstrup, sikkert omsatte til slutresultatet 4-2. 

Flot præstation af pigerne, som nu er klar til kredsfinalen mod Farsø Skole, og dermed skriver sig på listen over de 16 bedste skoler i landet.    

Der manglede ikke opbakning fra kammeraterne fra Nibe Skole.