HÅNDBOLD: Serie 1, damer

Nibe HK - Aalborg Studenterne: 21-24 (12-10)

Mål for Nibe: Anne Baand 5 mål, Anne Sofie Jensen 4 mål, Sofie Klitgaard, Christina Bruun og Astrid Dalum hver 3 mål, Amalie Adelsen 1 mål

Tirsdag aften spillede Nibe Håndboldklubs bedste damehold mod Aalborg studenterne på hjemmebane.
Spillerne kom godt fra start, og mandsopdækkede to af modstandernes spillere fra start. – Det lykkedes rigtig godt for i begge ender af spillet. Anne Baand spillede godt angrebsspil, og I den anden ende stod pigerne sammen og skabte et godt forsvar. Maria Sondrup stod godt i målet, men hun måtte desværre udgå med en skade, da der var spillet ca. 20 minutter, fortæller holdets træner Annette Jensen.
Anne Sofie Jensen tog målmandsposten, og det klarede hun rigtig godt med flere gode redninger. Da vi kun var otte spillere til start betød det også, at vi ikke havde mulighed for at skifte ud i resten af kampen. Pigerne leverede en fantastisk indsats og ved halvleg førte vi 12-10, beretter Nibe-træneren.

I anden halvleg fortsatte pigerne det flotte spil, og med flere gode angreb blev de ved med at dominere kampen. Da der var ganske få minutter igen af kampen hentede Aalborg Studenterne hjemmeholdet, og de formåede at være særdeles effektive i de sidste minutter, og Nibe tabte 21-24. – Lige efter kampen var det et skuffende resultat, men jeg har stor respekt for pigernes indsats, og synes at de viste høj moral, selvom det blev ekstra svært for os i dag, slutter Annette Jensen.