DBU SKOLEFODBOLD – PIGER:

Nibe Skole – Farsø Skole: 0-2 (0-0)

Så gik den desværre ikke længere for Nibe Skoles piger. Torsdag tabte de 0-2 til et rigtigt stærkt Farsø-hold. Pigerne kæmpede flot, men formåede aldrig rigtig komme igennem til de helt store chancer, dog skal der en nævnes en god mulighed, til flot spillende Johanne Toft, i 1.halvleg.

Farsø havde fart i fødderne, og det brændte på i Nibes felt nogle gange inden pausen, men Nibes forsvar og målmand Caroline Lund, stod godt i mod. Derfor var pausestillingen 0-0.

Farsø kom på 0-1 efter et frispark kort inde i 2. halvleg, og da Nibe blev nødt til at satse til sidst i kampen, lukkede Farsø kampen til 0-2 kort før tid.
Efter kampen var pigerne selvfølgelig skuffede, men de kan være stolte af deres præstation i turneringen. Selvom det var 9. klasse pigernes sidste optræden i Skolepokalen, så er der håb for gode resultater i fremtiden, da der er masser af talent i de kommende årgange, siger Kasper Hartmann, træner og lærer for Nibe-pigerne.

Det var naturligvis en flok skuffede Nibe-piger, der efter kampen modtog sølvmedaljer af Jens Jørgen Møller Andersen, DBU.