Intet er forbigået med nedlukning p.g.a. Corona. Det er også gået ud over foreningslivet, inklusiv hundesporten. Der har været rigtig mange slukørede hundefører, som havde set frem til både at træne frem til og at deltage i DM. Det kom ikke til at ske i år, da alt blev lukket ned. Et stort arbejde med planlægning af DM gik til spilde og det er vi selvfølgelig kede af i Nordjylland, hvor det skulle have været i år, og næste års arrangører ønsker ikke at fravige fra den oprindelige plan. Så spændende, hvornår det igen bliver i Nordjylland, lyder det fra Hanne Sten Hansen, bestyrelsesmedlem i DcH Nibe, Danmarks civile Hundeførerforening.  

Nu er der så åbnet op for konkurrencer og Kurt Nielsen, der har fået ny hund og nu tilbage i B klassen, var den første der kom ud i konkurrencelivet og ved første konkurrence i Silkeborg blev han og Haika nr. 9 med det flotte resultat 172,20 point, hvilket var nok til første oprykning til A-klassen. I Brande opnåede de 151,60 point og blev nr, 15, i Hjørring den 7.8.20 indtog de 10. pladsen med 143,45 point og endelig dagen efter  i Ikast nr. med med 164,10 point og dermed sidste oprykning til A-klassen.

Hanne Sten Hansen, der ligeledes har fået ny hund og konkurrerer nu både i B og E-klassen, deltog med Kia i B-klassen i Hjørring den 7.8.20 og indtog 2. pladsen med 179,25 point, hvilket samtidig var nok til 1. halve oprykning til A-klassen.

Fra venstre Hanne Sten Hansen med Kia, i midten Claus Andersen fra Skagen Dch og til højre Birthe H. Nørgaard fra Hjørring DcH.