I den forgange uge gennemførte St. Restrup IF endnu en forrygende FC Beton Soccer Camp 2020 med 175 deltagende piger og drenge og flere end 50 frivillige.

Mandag den 3. august 2020 mødte 138 forventningsfulde spillere fra U9 til U14 ind til maxiskolen på dette års fodboldskole. Senere på ugen stødte yderligere 37 spillere fra U8 og yngre til i miniskolen fra onsdag til fredag. Alle spillere fik nyt fodboldskoletøj og en fodbold, så de har et minde om dette års fodboldskole.

Fodboldskoler over hele landet har denne sommer haft lov til at være op til 500 deltagere ifølge myndighederne. Hele teamet omkring fodboldskolen og tillige klubbens fodboldformand havde gjort meget ud af at skabe meget sikre rammer ift. COVID-19, så alle følte sig trygge. Der var igangsat tiltag som ekstra håndspritning, ekstra rengøring og hyppig vask af bolde og rekvisitter. Bespisningen foregik separat på holdene, hvor der efterfølgende blev gjort grundigt rent inden adgang for næste hold. Men i fællesskab og med ekstra mange frivillige hjælpere blev det hele en kæmpe succes.

Et af ugens højdepunkter var torsdagens besøg af Brian Mengel bedre kendt som Brizze, som har vundet dansk mesterskab i freestyle med en fodbold. Brizze havde selskab af YouTube-kendissen Jonas Drøger, der også er en af Danmarks bedste fodboldfreestylere, samt sin bror Dennis Mengel, der vogtede målet til årets FC Beton Soccer Camp. Der blev vist boldartisteri i høj klasse, og børnene fik en kæmpe oplevelse med konkurrencer og 1 mod 1 på pannabanen mod Brizze eller Drøger, inden der blev skrevet autografer og uddelt Carlsberg Sport til at slukke tørsten.

Som afslutning på årets FC Beton Soccer Camp 2020, blev der afholdt tombola med over 400 flotte sponsorpræmier. Et super event der bragte mange smil på læben. Præmien »citronmåne« var i særdeles høj kurs. Fodboldformand Johanne Priem Bugge og RIF sender en kæmpe tak til alle deltagere, frivillige og sponsorer.