FODBOLD - Jyllandsserien, kvinder

Nibe - DHF (Dybvad / Hørby / Flauenskjold): 4-1 (2-0)

Mål for Nibe: Mathilde Buus Bergli (2), Sara Gertsen, Diana Bergmos

Kunstgræs og tophold er lige sagen for Nibes kvinder i Jyllandsserien. Onsdag aften var rækkens nr. 2 fra DHF på besøg i Nibe. Efter weekendens lidt magre indsats havde spillerne selv holdt møde inden kampen og blev enige om at det ikke skulle gentage sig i aftenens kamp. Måske de skulle holde møde inden hver kamp, for man må sige at samtlige spillere leverede varen lige kampens start og der var ikke gået mere end 2 minutter før Mathilde Buus kunne bringe Nibe i front.
Træner Jens Thorup havde beordret højt pres på DHF bagkæden og det gav pote kort før pausen da netop indskiftede Sara Gertsen pressede en fortvivlet DHF spiller og tog bolden fra hende og bankede bolden i det lange hjørne til en 2-0 pauseføring.

Efter pausen havde en stakkels DHF angriber forvildet sig i nærkamp med tvillingerne Nanna og Catrine Bruhn Jørgensen, og og netop de to har det med ikke at slippe nogen forbi og det takserede dommeren korrekt til straffe. Kort efter scorede Nibe igen efter højt pres ved Mathilde Buus og veteranen Diana Bergmos lukkede kampen på en flot halvflugter efter et frisparksindlæg.

Kvinderne mangler tre kampe og kan selv afgøre om de bliver i Jyllandsserien.