FODBOLD - Serie 1, herrer

Nibe-Thisted: 2-2 (1-0)

Målscorer: 1-0 Andreas Schunck, 2-1 Niclas Schunck

Officielt skulle Nibes serie 1 møde Aalborg KFUM ude, på lørdag den 31/10. Denne kamp er dog formentlig aflyst pga de nye restriktioner og hvordan sæsonen afsluttes mht oprykning og nedrykning vides endnu ikke. Nibe virker dog til at være ude af farezonen for nedrykning.

Udeholdet Thisted kunne til dagens kamp komme på førstepladsen med en sejr, men det var et tændt hjemmehold, som fra kampens start spillede med tempo og ikke mindst vilje. Niclas Schunck var tæt på at gøre det til 1-0 efter et indlæg af brormand Andreas, men skuddet gik lige forbi. Kort tid efter leverede Nibe et smukt angreb. Andreas sendte igen Niclas i dybden som spillede den første gang indover, hvor Niels Rise sikkert kunne score. Målet blev desværre underkendt for offside. Gabi havde ligeledes en kæmpe chance inde i feltet men sparkede desværre forbi.

Efter 33 minutter gik den ikke længere for Thisted. Brødrene Schunck pressede begge forsvaret og efter lidt klumpspil kunne Andreas gøre det til 1-0. Så vågnede Thisted op og førte det ene angreb efter det andet ned mod Nibes mål men både forsvaret og den vikarierende målmand Nicolai Nielsen reddede Nibe gang på gang.

Efter pausen fortsatte Thisted og 10 minutter inde i 2.halveg havde Mathias Johansen hånd på bolden i feltet og Thisted kunne sikkert gøre det til 1-1. De første 20 minutter af anden halveg stod der Thisted på alt men efter en halv time vendte kampen igen. Thisted blev en mand i undertal, og det udnyttede Nibe hurtigt. Andreas fandt Niclas inde i feltet som sikkert kunne gøre det til 2-1. Inde i overtiden udlignede Thisted. »Ralle« gled desværre på den glatte bane, hvilket sendte en Thisted spiller fri afsted, 2-2.

En flot kamp at slutte af på og en fremragende holdindsats, som indikerer hvor meget dette hold har udviklet sig, lyder det fra assisterende træner Allan Nicolajsen.

– Det har været et yderst krævende efterår. Vi er et helt nyt hold med mange unge som er blevet en del af denne trup. Netop de unge har spillet rigtig mange kampe, da de også spiller U-19. De har dog gang på gang grebet chancen og gået ind til kampene med den rette indstilling, hvilket de alle skal have stor ros for. De mere erfarne spillere i truppen har taget rigtig godt imod dem, hvilket har gjort vi i efteråret ofte har været mellem 15-20 til træning hver gang. Det lover derfor rigtig godt for fremtiden for seniorafdelingen i Nibe Boldklub, siger træner Nicolai Nielsen og assistent Allan Nicolajsen samstemmende.

Træner team'et retter også en stor tak til Andreas Schunck, som officielt har meldt, at han stopper efter dette efterår. Igen igen har han scoret 2-cifret antal mål på et halvår. Det aftryk han har sat i denne klub de seneste sæsoner er ganske enkelt imponerende og han ved også at et comeback altid er velkomment.

Vi i trænerteamet vil gerne takke alle spillerne for deres fantastiske engagement og sammenhold. Nibes seniorafdeling går virkelig en spændende tid i møde, hvis ellers Corona tillader det, slutter Allan Nicolajsen.