Fodboldspillerne i St. Restrup Idrætsforening kan se frem til at klubbens kampbane i 2021 får en kærkommen hånd af Aalborg Kommune. 

Det står klart efter onsdagens møde i Folkeoplysningsudvalget. Det udtaler byrådspolitikker Evald Lange Rise (S), der har sæde i Folkeoplysningsudvalget, til Nibe Avis. Her var projekter, der finan-sieres via kontoen til ”renovering af idrætsanlæg” – også kaldet ”millionkontoen”, da den netop har en økonomi på 1.0 mio.kr., på dagsordenen.

Her blev det indstillet, og godkendt, at bruge en stor del af økonomien til at dræne/oprense eksisterende dræn på St. Restrup IF’s opvisningsbane i 2021. 

Det er efterhånden næsten klart for ethvert udehold, men soleklart for hjemmeholdet, at St. Restrup IF’s kampbane er utrolig våd på omtrent halvdelen af banen – også selv om vejrguderne ikke har vist sig fra deres regnfulde side i lang tid. Det har været et vilkår gennem mange år, at dette skal medtænkes taktikoplægget – et vilkår der nu, forhåbentlig, finder sin endelige afslutning, for-tæller Evald Lange Rise, der gennem rigtig mange år har haft sin gang på Frejlev Stadion. 

Projektet påbegyndes og afsluttes i 2021.