FODBOLD: U15 piger Liga 1A

Nibe B - Team Odense Q: 0 - 6 (0 - 0)

Første turneringskamp på højeste niveau i Danmark for Nibes​ U15 piger, blev en lærerig affære for hvordan de næste kampe skal gribes an. Et toptunet Team Odense Q,​ ​ der rekruttere spillere fra hele Fyn viste hvad der skal til når man er licensklub og vil være landets bedste indenfor ungdomsfodbolden for piger.

Selvom Nibe spillede en god 1.halvleg og spillede frisk til kostede det for mange kræfter til at man kunne gøre det færdigt og slippe nogenlunde helskindet igennem debuten. Dertil var Øens hold for stærke. Da kræfterne slap lidt op i 2.halvleg fik Fynboerne det ekstra plads der gjorde at de stak af i slutningen af kampen.
Mange ting kan gøres bedre og specielt defensive taktiske aftaler skal forbedres.

Nibespillerne er dog ved godt mod og tror på at de nok skal lave gode resultater i løbet af sæsonen og er klar på at tingene forbedres på træningsbanen.
Næste kamp er søndag 11. April på udebane i Egebjerg ved Horsens, beretter træner Michael Frendrup

Bagest fra venstre: Caroline Lykke, Alberte Vestergaard, Tilde Henriksen, Karoline Olsen, Freja Bach Clausen, Elfrida Nejmann-Holst og Laura Engberg. Forrest fra venstre: Augusta Florentin, Olivia Sørensen, Johanne Toft, Julie Skadhauge, Simone Frederiksen, Cecilie Frost og Kirstine Rubak.