FODBOLD, serie 2

Hadsund-Nibe: 1-0 (0-0)

Nibe havde et rigtig hårdt forår, hvoraf 7 af de 14 kampe som blev spillet, blev tabt indenfor de sidste 10 minutter. Dette gentog sig desværre ude mod Hadsund i premieren.

Der var dog ikke noget kritik at komme med mod spillerne, som så ud til at være i fornuftig form, hvilket gav overskud til at kreere chancer i en hård anden halveg.

Kampen startede meget lige, hvor der halvlegen igennem blev presset og kæmpet for at vinde slaget om midtbanen. Ingen af de to hold kom frem til nævneværdige chancer. Den største til Nibe tilfaldt Niels Rise som med en fin vending og afslutning fra distancen var tæt på at gøre det til 1-0 for gæsterne.

Nibes taktik for 2.halvleg var klar. Skru op for tempoet i boldomgang og bruge bredden, hvor der var plads. Fra 2.halvlegs start kom den kun 16 årige Marcus Adelsen ind til debut og han satte med det samme sit præg og viste halvlegen igennem sit talent frem. Der var kun spillet 5 minutter, da han med en præcis aflevering fandt Niels Rise, som første gang spillede Bertil fri i feltet. Desværre stod målmanden rigtig placeret og reddede den store mulighed. Nibe stormede videre mod Hadsunds mål det meste af halvlegen. Frederik Bak kom frem til to fine muligheder men målmanden fik flot reddet begge forsøg. Også Mikkel Høj havde finde afslutninger men disse gik desværre i sidenettet. Eneste chance Hadsund havde var et skud på overliggeren 15 minutter før tid. 10 minutter før tid var Martin Sandvej tæt på at heade Nibe foran, men fik ikke ordentligt træf på bolden.

Og som det desværre ofte er sket for det unge Nibehold, gik det galt på et splitsekund til sidst. 1 minutter inde i overtiden lavede Nibe en af de få opspilsfejl i 2.halvleg, hvorefter der begås frisspark på kanten af feltet. Indlægget blev snittet i kassen til kæmpe skuffelse og forbavselse for udeholdet. Dommeren fløjtede af kort tid efter.

– Det føles jo vanvittigt, at vi taber denne kamp. Man ved snart ikke, hvad man kan gøre. Spillerne kæmper og kreerer chancer, men der mangler bare det sidste. Forskellen fra foråret er dog, at spillerne er i bedre form. De løber kampen igennem de nødvendige meter og har mentalt overskud til at spille sig frem til chancer, også når de egentlig bliver trætte, lyder det fra assistenttræner Allan Nicolajsen.