FODBOLD, serie 2

Nibe-Valsgård: 0-0

Gult kort: Christopher Lund

Efter et overtidsmål imod sig i premieren for Nibe ventede der nu Nibe et svært opgør mod et hold som har ambitioner om at rykke op i serie 1.

Kampen ændrede sig dog radikalt allerede efter 5 minutter, hvor Valsgård fik en mand vist ud med direkte rødt. Niels Rise blev revet omkuld og fik frataget en scoringsmulighed. Nibe prøvede halvlegen igennem at spille med tålmodighed, men boldomgangen var for langsom mod et lavtstående Valsgårdhold. Det blev kun til et par enkelte halve chancer.

Valsgårds Hasan Al Ali får rødt kort.2. halvleg skruede Nibe op for tempoet og kom også frem til flere chancer. Mikkel Høj fik bl.a. kæmpet sig flot igennem og prikkede bolden forbi målmanden, men stolpen stod i vejen. Kort tid efter fik selv samme Mikkel Høj en stor mulighed efter måske kampens eneste og rigtig flotte opspil. Niels Rise lagde en flot hælaflevering til en fremadstormende Frederik Bak, som desværre kiksede sin afslutning. Bolden røg dog igennem feltet til Mikkel Høj som desværre afsluttede lige på målmanden.

Og så til en meget kontroversiel situation, som gik Nibe imod. Simon Sørensen lagde en perfekt aflevering i dybden til en fremadstormende Jacob Rise, som pressede målmanden til at gå fejl af bolden. Brormand Niels Rise opsnappede bolden og afdriblede to modstandere i feltet. Der var dog en spiller på stregen, der var på vej ud mod Niels, som vælger at spille bolden til siden og endda lidt skråt tilbage ifølge de fleste på stadion, hvor Christopher Lund kunne prikke den ind til 1-0. Linjevogteren løftede dog flaget og dommeren dømmer offside, til stor frustration for hjemmeholdet. 0-0 slutter kampen, hvilket efterlod hjemmeholdet med en tom følelse. En dag, hvor spillet slet ikke hænger sammen, teknikken ofte fejler og spillet ofte virker ideforladt mod et godt defensivt orienteret Valsgårdhold, lyder vurderingen fra Nibes asistenttræner Allan Nicolajsen.

Næste opgør er ude mod Aalborg Chang tirsdag den 17/8.