FODBOLD - herrer Serie 1

Farsø - St. Restrup IF: 2-0 (2-0)

Torsdag aften gæstede St. Restrup det flotte stadionanlæg i Farsø. Her skulle holdet forsøge at følge op på sejren i sæsonpremieren. St. Restrup-træner Michel Valdemar havde givet genvalg til de samme 14 spillere, der vandt sæsonens første kamp.

Fra kampens start virkede det til at Farsø-holdet var godt indstillet på St. Restrup IF, men mest af alt virkede de til at være 10 procent mere klar. Derfor var det også et St. Restrup-hold, der i kampens første 20 minutter forsøgte at finde melodien. Den havde de ikke fundet, da Farsø efter 25 minutters spil bragte sig i front 1-0 efter flot angriber-arbejde. 10 minutter senere kom hjemmeholdet på 2-0, da Farsø på ny havde sat et flot angreb op. 2-0 var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg kom St. Restrup IF mere med i opgøret, og havde flere gange opsejling til gode målchancer, men der manglede ”lige det sidste”. Efter 75 minutters spil tilfaldt St. Restrup IF’s største chance i opgøret, da Anders Holt, fra egen forsvarszone løb fra Farsø-spillerne, og bragte sig alene igennem med Farsø-målmanden. Han måtte dog se sin afslutning snige sig forbi den ene målstolpe – på den forkerte side af denne. Derfor var det også ganske fortjent, at Farsø, ved dommerens slutfløjt, kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Dog til stor ærgrelse for St. Restrup-træner Michel Valdemar, da det var tydelige, at det ”blot” handlede om at holdet spiller for spiller ikke var ordentlig klar sammenlignet med Farsøs ditto.