Sommer-rosæsonen for medlemmerne i Nibe Roklub er afsluttet, og det skete i fine rammer med høj sol, der dog med mellemrum blev aflyst af heftige regnbyger.

Dagen startede med vintergodkendelse af 13 roere i havkajak – dernæst årets sidste rotur, som en snes roere benyttede sig af – bl.a. til at hive de sidste kilometer hjem til kilometernålen.
Formand Birgitte Larsen gjorde kort status over sæsonens forløb, og der var nok at berette om: – Masser af uddannelse inden for bl.a. havkajak, surfski og coastal roning. Junior roernes aktiviteter inden for bredde og elite. Daglige aktiviteter omkring Nibe – incl. et rigtig godt socialt netværk – kombineret med ture i fremmede farvande.

Lørdag eftermiddag blev det meget flotte rovejr til tider afløst af heftige regnbyger.

Standeren blev strøget af Birgitte Larsen og Mette Valbak, i bagtæppet af en »fuld regnbue«, hvorefter der blev udbragt et roer-hurra: 3 lange, 3 korte hurra'er, afsluttet med »vel roet«.

Kaffebordet ventede, herunder uddeling af kilometernåle i kategorierne guld-, sølv og bronze til 34 roere for hhv. 400, 800 eller 1500 roede kilometer – samt »rullenåle« i bronze og sølv, og årets kilometerpokal for 1824 roede kilometer til Kurt Møller Jensen. 33 medlemmer rundede lørdagen af med en hyggelig standerstygningsfest med fællesspisning og råhygge.
Nu venter vinterens aktiviteter med bl.a. rospinning, svømmehal-aktiviteter, vinterroning for de godkendte i havkajak – og div. vedligeholdelse.