– en fodboldafslutning som rundede fodboldåret flot af

St. Restrup IF’s fodboldafdeling havde i den forgange uge indbudt deres trænere, frivillige, spillere mv. inden for til en fælles afslutning på fodboldåret; »RIF Soccer Awards«. 60 personer deltog i en aften, hvor Frejlevhallen var pyntet op til den store fodboldfest. Her satte St. Restrup IF’s fodboldbestyrelse spot på frivilligheden i klubben ved at fejre dem, hinanden og fællesskabet i klubben. Aftenen bar, traditi-onelvis, også præg af flere taler og pokaloverrækkelser.

Farvel til en stærk førsteholdstræner
Aftenen bød også på et farvel til klubbens førsteholdstræner gennem 9 år – Michel Valdemar og ikke mindst hans bedre halvdel i livet og som holdleder gennem mange af årene - Anne Steffensen. De modtog gennem aftenen flere taler fra spillere, frivillige og klubben, der alle flot indrammede deres engagement i klubben og ikke mindst deres betydning for spillerne – både på og uden for banen. Michel Valdemar fik, yderst fortjent prisen som »Årets træner i St. Restrup IF i 2022«.

Prisoverrækkelser
Ingen afslutningsfest på fodboldsåret uden de traditionsrige prisoverrækkelser, hvor der både var gaver, pokaler og minderige ord med på vejen til de mange prismodtagere:

Dame Senior: Årets spiller: Mette Høst Pedersen 

Årets kammerat: Simone Jæger Futtrup

Årets fighter: Signe Postborg

Herrer Senior - 1. holdet:

Årets topscorer: Patrick Lindberg

Årets talent: Markus Tarp Pedersen

Årets fighter: Patrick Lindberg

Årets spiller: Lasse Bukh Møldrup

Årets Kammerat: Fahim Alekuzai

»Årets topscorer« og »Årets fighter« på klubbens førstehold gik til en og samme person, ved prisoverrækkelsen ved RIF Soccer Awards 2022 – Patrick Lindberg, overrakt af træner Michel Valdemar.

Herrer Senior 2. holdet

Årets topscorer: Oliver Egested

Årets fighter: Mathias Christensen 

Årets spiller: Sebastian H. Søndergaard

St. Restrup IF

Årets træner: Michel Valdemar

Årets Ungdomstræner: Axel Moen

Årets energibundt: Jacob Ryberg og Kenneth Steffensen

Årets frivillige: Britta Skibsted Fagermo

»Årets frivillige leder« – gik til Britta Skibsted Fagermo ved årets RIF Soccer Awards for hendes store frivillige arbejde i klubben. Britta fik ord med på vejen af fodboldformand Heidi Aabech.

Årets frivillige
Årets frivillige i St. Restrup IF’s fodboldafdeling blev også kåret ved ”RIF Soccer Awards”. Her gik hæderen til Britta Skibsted Fagermo for hendes store engagement i klubben – særligt omkring klubbens kantine og arrangementer i klubben, hvor hun er en helt særlig frivillig, der yder en kæmpe indsats til gavn for alle.