Efter en sikker sejr på hjemmebanen venter i næste kamp en topkamp på udebane.

HÅNDBOLD – 3. division, damer

Nibe HK – Støvring: 29-20 (14-8)

Målscorere for Nibe: Marie Dalum 10, Julie Jensen 10, Serine Nord 3, Anne Baand og Julie Stoltz hver 2, Sara Nord og Laurine Møller Jensen hver 1.

Lørdag tog Nibe HK damer imod Støvring på hjemmebane.

Nibe-træner Mogens Roed forklarer:
– Gameplanen var klar: Der skulle løbes med vores modstander, og der var en klar aftale om ikke at gå ned i tempoet i forsvaret, og håbe på at vi kunne få succes med en del lette mål på contra.

Det lykkedes til fulde gennem hele kampen, og samtidig havde holdet trænet et par nye ting i forhold til, at Julie Jensen bliver mandsopdækket, og at vi gerne ville have Julie til at være mere aktiv, selvom hun bliver mandsopdækket.

– Vi havde også trænet meget på afslutninger, da vi havde en del problemer med Støvrings målmand i den første kamp inden jul. Vores contra fase sad lige i skabet gennem hele kampen, hvor især Marie Dalum gjorde det rigtig godt, og helt klart spillede hendes bedste kamp i denne sæson. Forsvaret stod rigtig godt i hele 1 halvleg, så Maria Agerbo i målet havde gode betingelser, og vi gik til pausen foran 14-8.

I 2. halvleg udbyggede vi føringen, hvor vi midt i 2. halvleg førte med ti mål. Vi fik alle spillere med i kampen, derfor bliver 2. halvleg lidt rodet, da vi skifter meget ud og nok ikke får det samme flow i spillet. Men det blev endnu en kamp, hvor alle byder ind, og der er mange gode præstationer hele vejen rundt. Vi brænder stadig lidt for meget i vores angreb, men positivt, at vi kommer til så mange chancer, selv om modstanderen hver gang tager Julie Jensen væk.

Næste kamp er topopgør torsdag i kommende uge på udebane mod Frederikshavn, og selvom det er en torsdag aften kl 20, håber vi på, at rigtig mange vil tage turen derop og støtte  os i den svære kamp; det har pigerne fortjent.